Lapte fara de lapte sau altceva?!

Problema acuta a ultimului an a fost, fara indoiala, imposibilitatea de a manca orice produs care contine lactoza sau soia. Dupa ce am trecut de perioada intarcarii (aici) am mers pe laptic de formula. Nu mi-a placut Nestle-ul, dar am reusit cu Milupa. Ei, dar problema a fost in momentul in care am realizat ca nu imi statea mancarea pe traectul din intestine datorita unei alergii (sau incompatibilitati). Asta ca sa ne dam seama cat de natural papam noi, bebeii…

Incercarea de a trece pe soia a esuat lamentabil, scotand la vremea aceea ceva peri albi lui tati si mami (mai ales). De acum un an si ceva pana acum nu am mai avut voie decat Aptamil PEPTI [un lapte din asta care cica are molecula – orice ar fi aia – disociata. (Just like an info: in bucuresti acel laptic il gasiti intre 71 de lei la http://www.farmaciatei.ro pana la 85+ la Sensiblu, Helpnet, Dona)]

Aseara am fost la spitalul cu nume de Mare Doamna a Tarii de acum jumate de veac (Regina Maria) unde testele ne-au adus un plus de incredere in viitor. Se pare ca la formula Milupa HA(2) nu am probleme ( au trecut deja 12 ore de atunci) si aceasta solutie este si poate fi de succes. De asemenea speram ca in scurt timp sa ma cert cu tata pe laptele pe care el il bea zilnic… tatiiiii!!!! – vezi ca vin!

PS: se apropie BABY EXPO. Maine incepe… Eu? Nu voi merge! de ce? Pentru ca acum 3 zile s-a nascut finutul meu (este baiatul finilor lui tati si mami si este baiatul lui Georgiana si Sorin… – va mai povestesc eu cate ceva despre bebe si burtica in care stau ei pana vin pe lume) si mergem la ei… si…restul va povestesc mai incolo!


One response to “Lapte fara de lapte sau altceva?!

  • ghita elena

    Felicitari pt .aproape rezolvata problema cu laptele si mai ales felicitari pt.promisul bebe mic de care va trebui sa ai grija si sa-l inveti tot ce sti tu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: