Este pe nashpa…

Stimata Conducere a tarii

in aceste momente de inalt devotament irational fata de metodele total oportuniste si negandite de a scoate tara din criza pot spune cu mandrie ca mama nu mai este in Concediu de Ingrijire Copil; In acest fel inteleg eu, ca mandru ostean al acestei Tari cu Partid si Culoare unice sa ma bucur de mareata hotarare a Dumneavoastra (ma scuzati ca am scris cu D mare, era suficient si mic, dar asa era politicos) de a scutura, taia, franjura ceea ce era un ajutor pentru mamele care stau sa ingrijeasca copilul acasa.

Stimata Conducere

Din sufletul meu mic de copil nu pot decat sa ma bucur de ne(Inteleptele) Dvs (ma scuz din nou pentru D mare) hotarari prin care retezati de la radacina dorinta oamenilor de a avea copii si as veni si cu o propunere catre Domnia Voastra (imi cer scuze si pentru D si pentru V, dar eu sunt invatat sa fiu civilizat): fiecare familie care are deja un copil sa dea 100 de lei pe luna taxa de copil. La 2-4 copii suma sa fie de 85 de cap de copil. Cine are peste 5 copii sa nu plateasca nimic. Stim noi de ce si cine face acesti copii. Ati putea chiar sa le dati din banii de la cei cu putini copii.

Mai mult decat atat eu consider ca nefolosirea metodelor contraceptive sa fie sanctionata de lege cu 50 de lei de caz pentru ca eu consider ca este tentativa de a avea copii, ceea ce inseamna inconstienta economica… si noi nu vrem asta, nu-i asa domnule … prim-ministru… na ca mi-a iesit sa scriu cu litera mica.


4 responses to “Este pe nashpa…

 • Este pe nashpa… - Ziarul toateBlogurile.ro

  […] Este pe nashpa… Tue Sep 21, 2010 15:18 pm Stimata Conducere a tarii in aceste momente de inalt devotament irational fata de metodele total oportuniste si negandite de a scoate tara din criza pot spune cu mandrie ca mama nu mai este in Concediu de Ingrijire Copil; In acest fel inteleg eu, ca mandru ostean al acestei Tari cu Partid si Culoare unice sa […] […]

 • m1ha1

  oare cu cat or reduce astia indemnizatia.

 • bogdanra

  Conteaza principiul… De exemplu pe noi ne costa numai laptele 80 de lei la 5 zile… Nu mai vorbesc de restul de „utilizabile”

 • Bebe Mircea

  Eu nu mai pierd timpul cu scrisori pentru Stimata Conducere, am hotarat altceva: ma apuc sa le scriu la aia din Star Trek sa vina sa ia masuri: ori sa ii ia pe astia sa populeze vreo gaura neagra cu ei, ori sa ma ia pe mine sa nu mai stiu de ei. Te sfatuiesc sa imi urmezi exemplul, consumi tastatura degeaba si costa bani. Si nu ai bani, ai uitat???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: