La Herculane apa este curgatoare…

Posturile stau sa curga… caci dupa cum bine stiti eu nu am mai fost pe aici de cam 2 saptamani. Timp in care muuulta apa a curs pe Dunare. Din fraza de mai sus retineti urmatoarele: apa, a curs si muuuulta.

Combinatiile  sunt urmatoarele:

– muuulta apa inseamna inclusiv strand cu apa termala;

– a curs inseamna ca se misca curagtor de sus in jos (de la nord la sud precum Cerna si de la deal la vale precum orice apa curgatoare care curge de la deal la vale)

– Dunare este apa multa care curge. Tot in Dunare curge si Cerna…

Tragand linie de concluzie si, daca aveti un Gugal Meps prin zona veti vedea ca ne apropiem de taramul viperelor si ale apelor lui Hercule. Printre primii privatizati in zona tarii noastre a fost un erou grec ce se numea Hercule. Pe vremea aceea maghiarizarea se numea romanizare si era fenomenul prin care numele neaos al unui om era transformat ca sa sune mai americaneste: astfel daca in vremurile actuale Ianos vine de la Ion si Istvan de la Stefan pe vremea aceea Hercule a capatat doar un s mic: se numea Hercules…

Hercules asta a descoperit din intamplare ca apele din zona aceasta erau tare bune pentru diferite probleme de sanatate, fapt remarcat si de multi contemporani ai Domniei Sale care i-au atribuit puteri neobisnuite. Si in vremurile noastre unii au puteri neobisnuite prin Romania… de exemplu au un trust de presa si vor sa conduca tara. Asta este o putere neobisnuita pentru puterea a patra… Sau …da’ nu mai spun nimic…

Primul concediu mare cu familia mea a fost la Herculane…anul acesta. Anul trecut am fost la mare. Si anul asta am mers la mare, dar doar cateva zile. Dar de data asta finul lu tata si a lu mama pe nume Raducu si – a luat parintii la pachet si ne-a luat si pe noi la pachet si … vaya con Octavia la munte. Octavia este caruta cea noua a lu tata in care eu ascult de pe SD muzica de copii…

La Herculane apa este curgatoare… si foarte curand voi pune imagini de pe acolo…

Ah da! Si intre timp la prietenii mei s-aiu intamplat urmatoarele:

Maria a Cojocarilor (LA MULTI ANI MARIA pt Duminica) s-a dus in formula completa la vaccinul de 4 luni jumate, asta dupa ce s-a enervat pe dintisori (camillia este solutia)

Mircea saracu are ditamai Rubeola si cica este egoist si nu iese din casa sa nu dea si la altii. Sfatul doctorului Matei: Virusii de copmputere nu sunt umani…poti iesi pe net… vezi ca Rubeola este si din faptul ca ti-au intrat in cap prostioare cu Girl Power – nu exista asa ceva… Baietii la putere!

Daria, dupa ce a facut primii pasi, a uitat sa scrie multa vreme si si-a adus aminte AICI. Tot este bine, Eu deja uit ce am facut la Herculane.

Iar Raducu… Raducu a fost cu mine si nu are blog…

Anunțuri

5 responses to “La Herculane apa este curgatoare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: