Pis…pis…yeaowww… ham!

Noile mele cuvinte sunt noi. Normal nu? De fapt sunt vechi, dar parintii mei dragi nu le remarcau pana acum si nu faceau distinctia. Acum au crescut si au inceput sa inteleaga cateva lucruri de baza. Faptul ca ei folosesc o limba rudimentara este problema lor… Cum adica sa folosesti cuvinte diferite pentru chestii asemanatoare..?!?!? Mai mult decat atat ei folosesc chiar doua-trei cuvinte pentru acelasi lucru!!!! Mare mama nascatoare!

Eu de exemplu cand zic HAM inteleg orice caine, pisica, dulau, urs, elefant. Au cu totii cate 4 pitzoare. Ca sa le fac placere alor mei eu voi separa cainele sa faca HAM, pisica sa faca Yeaowww si sa o chem cu Pisssss…pissssss…. In secret insa tot ham le voi zice…

De asemenea AAA?!?! inseamna la mine dorinta mea de a trece pe modul telepatic ON si a inteleg ceea ce vreau. Pana la urma am vazut ca sunt rudimentari cu totul si am inceput s ale spun si Ca-ca. Asta inseamna ca am facut Aaaaacolo jos ceva. Acum sper sa nu le spun si pe categorii: uscat, molutz, lichid, etc…

Un alt cuvant frumos de tot care imi place extrem de mult este Maaaa!!!! Acesta inseamna (Doamna) Mariana, inseamna inceputul de la Mama (a se citi mai jos) dar si cane este ceva foarte fain, mare, frumos… eventual cu viteza… Mai tarziu cuvantul derivat va fi Moooaaaamaaaaa si va semnifica ceva infinit mai tare si mai cashtoc decat orice.

Ca-ca!
[acum am facut ceva]

Si suntem obositi… Brrum-brrum inseamna pasarelele acelea tari pe care le vizitez cu Maa si cu Mama si uenori si cu Tata… A! stiti cine este tata? Cred ca stiti deja… Este acea persoana super nasoala care scrie in locul meu… si care seara uneori imi spune povesti…si uneori  , mai des decat cu povestile, imi canta de leagan… sau imi canta cantece de copil…

Oamenii mari nu inteleg ca daca spun Brrum Brrum langa pasarele este asa pentru ca asa fac ei, iar daca fac Brrum Brrum  langa masini este ca asa fac ele… Dar nu voi spune vreodata ca ma refer la pasarele cand sunt langa masini…sau invers… Nu este logic, dragii mei?

Si Mama… Pai asta este un cuvant pe care eu acu’ il rostesc mereu cu semn de intrebare cand nu este pe aproape, cu semn de exclamatie cand o vad si cu semn de trei puncte…pentru a semnaliza baliza ca sunt si eu pe aici… sau pe acolo…sau pur si simplu am dat de telecomanda de la DVD si nu stiu sa il pornesc….

Copiii sunt pi pentru ca mereu umbla cate 3-14 laolalta. Scaunul este aaa? si bat puternic in el… si Gata? este traducerea lui Are we there YET?????

Uf…iarasi Ca-ca. Credeti ca ma voi maturiza mai repede daca ii spun pipi? Sa nu se confunde cu pi…

Noapte buna…ma duc sa facem Na-ni

Reclame

One response to “Pis…pis…yeaowww… ham!

  • cojocarii

    🙂 pai mai Matei, esti un fericit ca ai asa familie! … si care iti mai intelege si limba, din moment ce tati transcrie atat de bine dupa dictarea ta!
    acum fug, ca pitica mea vrea pa-pa, dar ea inca nu le spune – le urla!! 😀
    poate o inveti si pe ea sa ne zica ce vrea. 😉
    Eu zic ca daca mai lucrezi un pic la dictie, o sa te inteleaga mai bine ai tai.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: