Sfintirea Sfintei Bucatarii, loc de papa si de beau-beau

Ma ganduresc si ma ganduresc din nou ca ceva nu este bine. Analizele mi-au iesit super, am o mica amigdalita care provine din lipsa de migdale, rad uneori de tata si mama nu mai prididesc cu „bravo”, fac piruete pe muzica varstei mele (adica la asa o varsta mica se potriveste muzica techno… ).

Ca o paranteza va spun dragilor ca daca tata imi spune „rock” stiu sa dau si din cap ca un adevarat fan Judas, AC/DC, Manowar sau orice altceva din categoria metale si rocane.

Prea plinul meu spiritual se manifesta insa prin dorinta de a sfinti cele mai dragi locuri ale mele. Astazi am sfintit masa si peretele de langa pentru a pleca toate cele rele si a veni numa cele bune din care enumeram: ciupercute, cascaval, iaurtel, branzica…

How To Sanctify your Place for Dummies

1. In primul rand se iau floricelele preferate ale lui mama. Daca mama prefera crinii te-ai prajit…sau cu gladiolele te-ai ars rau de tot… Norocul meu este ca lu mamii meu ii plac lacramioarele. Nu cele pe care le am eu pe obraz cand plang, ci cele care infloresc acum, in aprilie.

Aceste floricele au doua mari caracteristici pozitive. In primul rand sunt mici si usor de tinut in mana. In al doilea rand sunt puse deobicei intr-un vas cu apa destul de usor abordabil de mine (in cazul de fata un pahar gros si mic, cu foarte multa stabilitate)

2. Floricelele astfel alese sunt luate si puse in apa tinute insa de codite. In felul acesta cupele florilor reusesc sa retina mult mai multa apa, creand un efect deosebit in folosirea ulterioara. De retinut ca inainte de a le scoate din apa trebuie neaparat sa stii exact unde vrei sa utilizezi floricelele bete, arealul pe care il doresti a-l sfinti. Totusi experienta ne-a aratat ca acest lucru poate fi eludat atat timp cat intreg arealul din jurul tau trebuie sfintit

3. Se sfinteste cu mare atentie arealul, in cazul de fata peretele, si spui cuvintele magice: A bla bla ba dea da deoh da. Sau orice alte cuvinte , totul este sa fiti foarte atentie sa fie total non-inteligibile de catre adulti pentru ca vor fura meseria.

Daca ati urmarit cu atentie acest curs veti putea porni la treaba. Succes!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: