In ajun de intarcare (cu tz)

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la lapticul ala bun care vine de la mami as dori toata viata sa traiesc asa. pe bune. Orice alt aliment este doar un mic supliment fata de bunatatea aia de lapte pe care mama mi-o da cu dragoste… de mama.

Insa se simte in aer… ceva ceva. de alataieri suntem din nou la Ploiesti. Mama si cu tata (de fapt tata) a incarcat caruciorul lui mare si alb cu destule astfel incat eu nu mai aveam decat locul meu disponibil… ce vremuri erau alea cand ma plimbam prin toata masina… Trecute vieti de bebe si bebitze…

Asa ceva nu s-a mai intamplat din vara cand am stat cu mami tot la Ploiesti. Hmmmm… si am vazut ca mami este un pic mai…rece cu mine…asa ma lasa singurel cu maya sau cu tata … si spunea ceva ca se va intoarce la Bucuresti… Pai si laptele meu?!?!?!!?

Am intrat telepatic pe www.google-for-telepaths.ro si am gasit ca voe sa ma INTARCE!!!!! cu TZ!!! Adica vor sa imi dea numai mancare… si fara lapte de la mami… de ce oare? de ce asa? de ce ? Cred ca marii filosofi, asa ca mine, inca nu au gasit cu adevarat raspunsul la De Ce? de ce Eu? de ce eu Acuma?

Voi reveni…

Reclame

One response to “In ajun de intarcare (cu tz)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: