Licoarea zeilor… berea!

Descoperim nectarul zeilor

Descoperim nectarul zeilor

Azi tata ne-a adus la Ploiesti. Si pentru ca deja pe seara se pregatea lumea de un gratar din acela greuceanu cu tot felul de carnuri grele mami, tati, nasa si Florin )varu lui Bunicu’, am mers prin parc si la o terasa… acolo se afla un Patinoar pe timp de iarna, dar vara… sa curga micii si sa se manance berea pe paine…cu mustar…sau invers…ca nu mai stiu:)

Eu cred ca voi fi mare betivan. Culoarea este ok, paharul este ok, chiar am tot intrebat de ce nu am si eu asa ceva in tetina de la biberon. Sau macar mami… ca se stie ca laptele este periculos, se poate strica…dar daca mami in loc de laptic ar avea berica… pai ce? – as mai face nazuri? as bea pana as pica jos…dupa care m-as ridica (caci STIU sa ma ridic SINGUR, fara ajutorul nimanui… Da! Asta stiu sa o fac si o fac cu placere!

Si mai jos…iata pozele cu berulele… sa traiasca mami si tati… fara numar! sau cu numar…ca sunt doi… mami si tati… si cu mine trei… si daca (nu) vor fi cuminti o sa vb eu cu cine stie eu si o sa vina si numarul patru… poate o surioara?

Hai ca m-am imbatat:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: