Astazi e ziua mea… zi frumoasa ca mine… ieri am scos primul cuvant

Astazi este ziua mea si ma mandresc cu cele 5 kile si 850 de grame si cu cele 60-90 de grame de papica ce o pap de la mama. ba, mai mult, am ajuns si la 150, dar am dat restu…
Astazi este Sf Ioan. Taticu a pus numele asta al meu in amintirea lui strabunicu meu, Ioan Bocsan. Despre el o sa scriu mai multe cand o sa mai adun informatii. Acum sunt inca mic.

Oricum am primit deja ceva felicitari de ziua mea de la Cristina, prima felicitare virtuala de la matusa Craita si unchiu Nicu, dar si de la nasa lu taticu si mamica. Sunt deja cunoscut si ca Ioan, desi parintii or sa inceapa sa imi spuna Matei. A…si bunicu si nasicu’ Bodi mi-au transmis La Multi Ani inca de ieri…. hihihihi!

A inceput sa imi placa baita, deja de luni am inteles ca o s afac si scufundari. mamica a inceput s aimi faca masaj asa cum a invatat-o tanti aceea draguta care ma invata sa si inot.

Iar ieri… ieri am scos primul cuvant. Am spus @%#$&#*^&$^, nu stiu sa il scriu exact… Dar l-am repetat si chiar ma miram ca tata prea zicea ca am zis ori da da, ori calu, ori ca ca… ma rog… cred ca are o problema cu auzul:) Dar cuvantul l-am articulat corect!

Anunțuri

One response to “Astazi e ziua mea… zi frumoasa ca mine… ieri am scos primul cuvant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: